top of page
  • Foto van schrijverNiels Bouwmeester - Cargo Coaching

Eumos 40674 - European Cargo Safety Cards - ECSC


De European Safe Logistics Association (Eumos), biedt een verzameling sjablonen voor het invullen van de Europese vrachtveiligheidskaarten volgens norm EUMOS 40674.

Deze tool is bedoeld om het werk van logistiek managers te vergemakkelijken en om formeel op een grafische en nauwkeurige manier met de betrokken partijen te communiceren.


ECSC (European Cargo Safety Cards)

Een kaart volgens EUMOS40674 wordt beschouwd als een kaart die voldoet aan de minimumeisen die in de norm zijn vastgelegd. Een veiligheidskaart kan aanvullende informatie bevatten en kan in elk formaat worden geschreven, zolang deze maar voldoet aan de minimumvereisten. Deze sjablonen zijn alleen bedoeld om het werk van de verantwoordelijken voor de logistieke beveiliging te vergemakkelijken.

Ladingzekering door de introductie van een nieuwe tool voor ladingen die door Europa reizen, die identificatie, traceerbaarheid, veiligheid en alle informatie met betrekking tot de lading en het logistieke proces biedt.


Door de minimumvereisten te definiëren die moeten worden opgenomen in de "Europese veiligheidskaart voor lading" - een enkel document met de precieze instructies over de lading en het vastzetten ervan op het voertuig of de container - creëert Eumos een gemakkelijk herkenbare checklist voor iedereen die bijdraagt ​​aan de logistieke keten.


Ladingzekering gedigitaliseerd

EUMOS 40674 bevat een beschrijving van alle gegevens en afbeeldingen die in een ladingveiligheidskaart moeten worden opgenomen om ervoor te zorgen dat de veilige lading kan worden geïdentificeerd door openbare en politieautoriteiten, maar ook door particuliere actoren in de logistieke keten.


Europese vrachtveiligheidskaarten (Eumos40674) worden geüpload naar een online register met een verificatiesysteem om vervalsing te voorkomen en zullen leesbaar zijn via een QR-code.
Een specialistisch advies kan uitkomst bieden.Veel veilige kilometers toegewenst!


Niels Bouwmeester


115 weergaven

Comments


Code 95 Antislipmatten Rekenhulp ladingzekering Rekenhulp spanbanden Rekenhulp lading zekeren Niels Bouwmeester Cargo Coaching Code 95 lading zekeren ladingzekering specialist ladingzekering Ladingzekerheid Code 95 Calculator ladingzekering Ladingzekering calculator Spanbanden Sjorbanden Neerbinden Neersjorren Code XL EN12642 Sjorogen Wetgeving ladingzekering Neerzekeren Spanriemen Eumos 40509 Eumos 40511
bottom of page